15 Ocak 2011 Cumartesi

İş Sektörleri

Günümüzde yeni gelişen teknikler ve teknoloji ile beraber bir çok iş sektörü çıktı ortaya. Şu an en büyük sektörler İnşaat Sektörü ve İnternet Sektörüdür. Tabi büyüklük küçüklük kişiden kişiye değişip göreceli bir kavram olsada benim takiplerim ve izlenimlerim sonucu bu iki sektörü görüyorum büyük olarak.

Çünkü bu iki sektör yine kendi içerisinde bir çok sektörü barındırıyor. Mesela inşaat sektörünü ele alacak olursak; klima, doğalgaz, mekanik, elektrik vs. bir çok sektör inşaat sektörünün içerisindedir. Özyurtlar İnşaatı bu yüzden takip ediyorum… İnternet sektörü ise başlı başına bütün sektörleri içine alan bir kavram. İnternetteki en büyük sektörde Ek gelir için kurulan Network Marketing Sektörüdür.

Sektör takibi yapmak kolay iş değil fakat yeni şeyler öğrenmek her zaman heyecanlandırır insanı. Ve bir sektörde iş kurmak artık eskisi gibi zor değil artık. Devlet ve bankalar iş kuranları destekliyorlar. Ve eskisi gibi gir bir işe ömür boyu orada çalış mantığı da son buluyor. Artık insanlar çok rahat sektör değiştirebiliyorlar ve kısa sürede uyum sağlayabiliyorlar.

http://kayya.net/ sitesinde ki yazılardan toparlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder