14 Ocak 2011 Cuma

Kayamak Beton Delme Beton Kesme Karot

 

2001 yılında karotçuluk sektöründe faaliyete başlayan Kayamak, 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe sayısız çalışmalara imza atmış ve bir çok önemli projede yer almıştır.

Alanında uzman kadrosu, teknolojik alt yapısı ve ekipmanı ile Türkiye çapında 7 gün 24 saat hizmet vermeyi sürdüren Kayamak, bugüne kadar yaptığı ve sonuçlandırdığı işlerle de kalitesini kanıtlamıştır.

Kayamak, bugün İstanbul merkezli olarak, her türlü beton delme, beton kesme, beton kırma çalışmalarını sürdürmekte olup, hazır ekipmanları ve teknik desteğiyle her zaman hizmetinize hazırdır.

Kayamak, ayrıca sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda beton delme ve kesme dışında yine kimyasal ankraj, hidrolik kesim, bina güçlendirme, ders kesim gibi pek çok konuda hizmet verebilme imkanına ve teknolojisine sahiptir. Sizlerin memnuniyeti her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu nedenle eğer bir talepte bulunursanız firmamız işinizi sizin istekleriniz doğrultusunda arzu ettiginiz kalitede ve belirlediğiniz zamanda sonuçlandırmayı size garanti etmektedir.

Beklentimiz iş münasebetlerimizin sizlerin beklentileri dorultusunda, size kârlı bir kazanç vaad eden ve hizmet anlayışının ön planda olduğu bir iş dostluğuna dönüşmesidir….

İletişim:

GSM:
0532 417 69 95
0533 634 19 27

ADRES:
Cumhuriyet Mah. Bedir Sok. No: 51
SULTANGAZİ / İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder